Славна О.В. ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРАВ І СВОБОД ЛЮДИНИ ТА ГРОМАДЯНИНА В УМОВАХ ЄВРОІНТЕГРАЦІІЇ УКРАЇНИ: ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРАВ І СВОБОД ЛЮДИНИ ТА ГРОМАДЯНИНА В УМОВАХ ЄВРОІНТЕГРАЦІІЇ УКРАЇНИ - Славна, О. В. (Вісник Пенітенціарної асоціації України, 2018)
Статтю присвячено дослідженню забезпечення прав і свобод людини та громадянина в Україні в контексті євроінтеграції. Проаналізовано стан дотримання та забезпечення прав і свобод з урахуванням збройного конфлікту на території України