Аналіз проблемних питань при реалізації заходів підготовки до звільнення засуджених в умовах воєнного стану (за результатами анкетування працівників органів та установ виконання покарань) - Рудницьких, Марина (Вісник Пенітенціарної асоціації України, 2023)
У статті представлені результати анкетування працівників уповноважених органів з питань пробації та установ виконання покарань щодо взаємодії при підготовці до звільнення засудженої особи. На основі про-аналізованих даних наукова публікація підіймає проблемні питання, спричинені евакуацією засуджених до інших установ, складнощами при сприянні вирішення трудового та побутового влаштування засуджених після звільнення, а також окреслює шляхи їх можливого вирішення.