До питання зв’язків з громадськістю у діяльності суб’єктів адміністративно-правових відносин: сутність та напрямки вдосконалення - Музичук, Олександр (Вісник Пенітенціарної асоціації України, 2023)
У статті зазначено, що питання зв’язків з громадськістю лежить не лише в сфері журналістики, яка охоплює виключно зовнішні, комунікаційні аспекти, але й також у сфері адміністративно-правового регулювання з огляду на нормативно-правові, організаційно-управлінські основи даного питання. На-голошено на тому, що в основі адміністративно-правових відносин у сфері зв’язків з громадськістю (Public Relations) лежить спрямованість на реалізацію оперативного інформування населення про напрями діяльності суб’єктів адміністративно-правових відносин, послуги, що надаються ними, звітування про свою діяльність. Зазначено, що питання зв’язків з громадськістю не може розглядатися окремо від дослідження впливу на дану діяльність процесів глобалізації та цифровізації.