АНАЛІЗ ЕЛЕМЕНТІВ КРИМІНАЛІСТИЧНОЇ ХАРАКТЕРИСТИКИ ЗЛОЧИНІВ, ПЕРЕДБАЧЕНИХ СТ. 200 КК УКРАЇНИ - Бараш, Л. (Вісник Пенітенціарної асоціації України, 2023)
У статті наведено основні положення криміналістичної характеристики незаконних дій з документами на переказ, платіжними картками та іншими засобами доступу до банківських рахунків, електронними грошима (ст. 200 КК України). Автором визначено типові ознаки та запропоновано криміналістичну класифікацію таких елементів криміналістичної характеристики як предмет, спосіб і сліди цього виду злочину, особа правопорушника.