НАПРЯМКИ ЗАПОБІГАННЯ ТА ПРОТИДІЇ ЗЛОЧИННОСТІ ОРГАНАМИ ДЕРЖАВНОЇ МИТНОЇ СЛУЖБИ - Черкасський, Р. (Вісник Пенітенціарної асоціації України, 2022)
У статті, спираючись на аналіз наукових поглядів вчених та норм чинного законодавства, виокремлено та охарактеризовано наступні напрями протидії та запобігання злочинності Державної митної служби, до яких в свою чергу віднесено наступні: цільовий (митно-фіскальний); робота із суспільством; нормотворчість; взаємодія з іншими відомствами та інституціями у відповідній сфері.