«ФЕНОМЕН» ЗЛОЧИННОСТІ УКРАЇНИ ТА ОСОБЛИВОСТІ ЇЇ ДЕТЕРМІНАЦІЇ В УМОВАХ РОСІЙСЬКОЇ АГРЕСІЇ - Колб, О. (Вісник Пенітенціарної асоціації України, 2022)
У статті здійснено аналіз деяких кількісно-якісних показників вчинення кримінальних правопорушень у 2022 році, визначено особливості їх детермінації у воєнних умовах, а також розроблено науково обґрунтовані заходи, спрямовані на усунення існуючих у зв’язку з цим проблем.