ДОСВІД США У СФЕРІ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ ДЕРЖАВИ - Кобко, Є. (Вісник Пенітенціарної асоціації України, 2022)
У статті, спираючись на аналіз наукових поглядів вчених, узагальнено досвід Сполучених Штатів Америки у сфері забезпечення національної безпеки. Розкрито положення норм чинного законодавства США у відповідній сфері. Виокремлено коло суб’єктів, діяльність яких спрямована на забезпечення національної безпеки США. Опрацьовано можливості застосування досвіду цієї країни в українських реаліях