Адміністративно-правове регулювання медичного забезпечення військовослужбовців - Ліненко, О. І. (Вісник Пенітенціарної асоціації України, 2022)
У статті розкрито зміст адміністративно-правового регулювання медичного забезпечення військовослужбовців Збройних Сил України та інших силових формувань, утворених відповідно до законодавства України. Автор висвітлює роль та значимість в українському законодавстві організаційних заходів щодо збереження й зміцнення здоров'я військовослужбовців, що у свою чергу, сприяє вдосконаленню медичного забезпечення військ в умовах бойових дій та місцях постійної дислокації підрозділів.