Роль судового конституційного контролю: основні підходи до розуміння - Копча, В. (Вісник Пенітенціарної асоціації України, 2021)
Стаття присвячена дослідженню сутності та ролі судового конституційного контролю в сучасній державі. Особливу увагу звернуто на роль органів конституційної юрисдикції для гарантування верховенства права і прав людини. Зроблено висновок про те, що для здійснення конституційної юрисдикцію важливим є обмін ідей між національними конституційними судами з приводу розуміння конституції та прав людини.