Національний банк України як суб’єкт запобігання кримінальним правопорушенням - Колб, О.; Колб, Р. (Вісник Пенітенціарної асоціації України, 2021)
У даній статті здійснено аналіз змісту законодавчих актів, які регулюють діяльність Національного банку України та визначають його зміст у контексті запобігання кримінальним правопорушенням у зазначеній галузі суспільних відносин, а також запропоновано науково обґрунтовані заходи, спрямовані на усунення існуючих у зв’язку з цим проблем