Співвідношення катування та домашнього насильства - Буряк, К. (Вісник Пенітенціарної асоціації України, 2021)
У статті досліджено поняття катування на міжнародному та національному рівні. Визначено спільні риси, які характерні для катування та домашнього насильства. Зазначені складнощі при кваліфікації катування та домашнього насильства.