Конструювання історичного минулого органів державної влади та управління крізь призму сучасних інституційних змін - Шевченко, А. (Вісник Пенітенціарної асоціації України, 2021)
Рецензія на кн.: Дудченко О. С. Конституційно-правові засади створення й функціонування органів державної влади та управління радянської України в 1920-х – першій половині 1930-х років: монографія; за заг. ред. д. ю. н., професора Г. В. Лаврик. Ніжин : НДУ ім. М. Гоголя, 2019. 405 с.