Сталість судової практики як основа розуміння доктрини правового прецеденту - Бондаренко, Є. (Вісник Пенітенціарної асоціації України, 2021)
Досліджується історична основа становлення доктрини правого прецеденту та принципи, що забезпечують його функціонування як джерела права у сучасних правових системах, в тому числі, де він не офіційно не визнається. Судовий прецедент аналізується як основа доктрини правого прецеденту та один з його видів.