Ювілей О. Г. Колба - Сокальська, О. (Вісник Пенітенціарної асоціації України, 2020)
ЮВІЛЕЙ ДОКТОРА ЮРИДИЧНИХ НАУК, ПРОФЕСОРА, ЧЛЕНА ПРАВЛІННЯ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «ВСЕУКРАЇНСЬКА ПЕНІТЕНЦІАРНА АСОЦІАЦІЯ УКРАЇНИ» КОЛБА ОЛЕКСАНДРА ГРИГОРОВИЧА