КРИМІНОЛОГІЧНИЙ АНАЛІЗ ПРОЦЕСІВ РЕСОЦІАЛІЗАЦІЇ ЗАСУДЖЕНИХ ДО ТРИВАЛИХ СТРОКІВ ПОЗБАВЛЕННЯ ВОЛІ В УКРАЇНІ - Barash, Y. (Вісник Пенітенціарної асоціації України, 2017)
В статті аналізуються з кримінологічної точки зору тенденції скоєння злочинів засудженими до позбавлення волі за останні 10 років. Автор дає кримінологічну характеристику поняттю «ресоциализация». Автор пропонує зміни до законодавчого визначення поняття «ресоціалізація».