Вакулік О.А. ПРАВОВІ Й ОРГАНІЗАЦІЙНІ ПИТАННЯ ВНЕСЕННЯ ВІДОМОСТЕЙ ПРО КРИМІНАЛЬНІ ПРАВОПОРУШЕННЯ ДО ЄДИНОГО РЕЄСТРУ ДОСУДОВИХ РОЗСЛІДУВАНЬ - Вакулік, О. А. (Вісник Пенітенціарної асоціації України, 2018)
Статтю присвячено питанням функціонування й адміністрування Єдиного реєстру досудових розслідувань (ЄРДР) і діяльності осіб, уповноважених розпочинати досудове розслідування шляхом внесення до нього відомостей про кримінальні правопорушення. Досліджено поняття ЄРДР і його структуру, виявлено низку недоліків, що потребує пошуку шляхів їх усунення. Також порушуються дискусійні питання щодо юридичного (правового) змісту діяльності з унесення й оброблення відповідних відомостей.