ВИЗНАЧЕННЯ МЕЖ ДИФЕРЕНЦІАЦІЇ ПРАВОВОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТРУДОВИХ ВІДНОСИН ПРАЦІВНИКІВ ТРАНСПОРТУ - Прокоп'єв, Р. (Вісник Пенітенціарної асоціації України, 2023)
У статті здійснено комплексне дослідження меж диференціації правового регулювання трудових відносин працівників транспорту. Наголошено на тому, що у трудових відносинах працівників транспорту досить складно провести правильну межу та визначити окремі аспекти нормативно-правового регулювання трудових правовідносин, що обумовлено значною кількістю загальних та спеціальних актів у вказаній сфері. Вказано на можливість зміни меж диференціації правового регулювання трудових відносин працівників транспорту у зв’язку з виникненням нетипових для України ситуацій, таких як, наприклад, COVID-19 та війна росії проти України.