ПРОКУРАТУРА УКРАЇНИ ЯК СУБ’ЄКТ ЗАПОБІГАННЯ КРИМІНАЛЬНИМ ПРАВОПОРУШЕННЯМ У СФЕРІ ВИКОНАННЯ ПОКАРАНЬ І ПРОБАЦІЇ УКРАЇНИ - Ковальчук, В. (Вісник Пенітенціарної асоціації України, 2023)
У даній науковій статті здійснено аналіз змісту нормативно-правових актів, які регулюють діяльність органів прокуратури України, а також з’ясовано її соціально-правові можливості у запобіганні кримінальним правопорушенням у сфері виконання покарань і пробації.