ПРО ВПЛИВ МІЖНАРОДНО-ПРАВОВИХ АКТІВ НА ЕФЕКТИВНІСТЬ ГРОМАДСЬКОГО КОНТРОЛЮ У СФЕРІ ВИКОНАННЯ ПОКАРАНЬ УКРАЇНИ - Герасим, П. (Вісник Пенітенціарної асоціації України, 2022)
У статті з’ясовано зміст норм міжнародного права, що стосується процесу виконання – відбування покарань, їх вплив на зміст громадського контролю у цій галузі суспільної діяльності, а також встановлені існуючі у зв’язку з цим проблеми та розроблені науково обґрунтовані шляхи їх усунення.