ПРО ДЕЯКІ ПРОБЛЕМИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРАВА ЗАСУДЖЕНИХ НА ГУМАННЕ СТАВЛЕННЯ ТА ПОВАГУ ЇХ ЛЮДСЬКОЇ ГІДНОСТІ - Василюк, І. (Вісник Пенітенціарної асоціації України, 2022)
У статті з’ясовано сутність та зміст права засуджених на гуманне ставлення та повагу їх людської гідності, практику його забезпечення в Україні, а також визначено ті тенденції, що склались у зв’язку з цим на протязі 1991–2022 років у сфері виконання покарань