РІВНІ ЗАПОБІГАННЯ ТА ПРОТИДІЇ ЗЛОЧИННОСТІ ОРГАНАМИ ДЕРЖАВНОЇ МИТНОЇ СЛУЖБИ - Черкасський, Р. (Вісник Пенітенціарної асоціації України, 2022)
У статті, спираючись на аналіз наукових поглядів вчених та норм чинного законодавства України, виділено та охарактеризовано наступні рівні діяльності Державної митної служби як суб’єкта протидії та запобігання злочинності. Акцентовано увагу, що на кожному рівні ДМС виконує власні, специфічні завдання та функції.