Про деякі проблеми здійснення запобіжної діяльності підрозділами національної поліції України - Колб, О.; Годлевська-Коновалова, А. (Вісник Пенітенціарної асоціації України, 2022)
У статті здійснені аналіз та оцінка діяльності підрозділів патрульної поліції України з питань запобігання адміністративним та іншим правопорушенням на дорогах нашої держави, зокрема, й шляхом використання на них можливостей так званих автомобілів-фантомів, а також визначені існуючі у зв’язку з цим проблеми та розроблені науково обґрунтовані шляхи їх вирішення.