Верховенство права в цивільному процесуальному законодавстві України: проблеми імплементації ідеї і сприйняття доктрини - Соп’яненко, О. Ю. (Вісник Пенітенціарної асоціації України, 2022)
У статті розглянуто ідею верховенства права та основні доктринальні підходи до досліджуваного поняття. Зокрема, верховенство право проаналізовано в аспекті принципів цивільного процесуального права України. Досліджено ознаки принципу верховенства права з теоретичної точки зору та з огляду на цивільне процесуальне законодавство, окреслено його елементи.