Ювілей О. Н. Ярмиша - ПАУ, В. (Вісник Пенітенціарної асоціації України, 2021)
ЮВІЛЕЙ ДОКТОРА ЮРИДИЧНИХ НАУК, ПРОФЕСОРА, ЧЛЕНА-КОРЕСПОНДЕНТА НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ПРАВОВИХ НАУК УКРАЇНИ, ЗАСЛУЖЕНОГО ЮРИСТА УКРАЇНИ ЯРМИША ОЛЕКСАНДРА НАЗАРОВИЧА