Про необхідність використання Україною позитивного досвіду США з питань розбудови системи інформаційної безпеки - Пирожик, О. (Вісник Пенітенціарної асоціації України, 2021)
У статті розглянуті питання, пов’язані з необхідністю створення в Україні ефективної національної системи забезпечення інформаційної безпеки держави за зразком такої країни, НАТО, як США. Зокрема, проаналізовано нормативно-правові акти США у цій сфері суспільних відносин та позитивний досвід з означених питань, а також запропоновані науково обґрунтовані заходи щодо вирішення означеної проблематики.