ІСТОРІЯ РОЗВИТКУ ІНСТИТУТУ ЗАПОБІЖНИХ ЗАХОДІВ У КРИМІНАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ УКРАЇНИ - Tymoshenko, Y. (Вісник Пенітенціарної асоціації України, 2017)
Стаття присвячена процесу становлення та розвитку інституту запобіжних заходів у кримінальному процесі України.