Щодо поняття кримінального правопорушення - Круглов, О. (Вісник Пенітенціарної асоціації України, 2021)
Стаття присвячена загальним проблемам неузгодженості національного законодавства у плані термінології і тлумачення окремих ключових понять кримінального права.