Про деякі концептуальні засади виконання покарань у виді позбавлення волі - Колб, О. (Вісник Пенітенціарної асоціації України, 2021)
Рец. на монографію: Денисова Т. А., Павлов В. Г. Кримінально-виконавче забезпечення виконання покарань у виді позбавлення волі: монографія. Чернігів: Десна Поліграф, 2020. 376 с.