Про роль і місце національного банку України у системі суб’єктів запобігання кримінальним правопорушенням - Колб, Р. (Вісник Пенітенціарної асоціації України, 2021)
У даній науковій статті з’ясовано сутність і соціально-правову природу Національного банку України у системі суб’єктів запобігання кримінальним правопорушенням, а також визначено його роль та розроблено науково обґрунтовані заходи, спрямовані на підвищення рівня ефективності зазначеної діяльності.