Міжнародно-правові стандарти щодо виправлення та ресоціалізації засуджених - Денисов, С.; Заїка, Д. (Вісник Пенітенціарної асоціації України, 2021)
Стаття присвячена аналізу міжнародних стандартів поводження із засудженими. Автори поставили за мету проаналізувати загальний масив нормативно-правових актів щодо наявності положень, які регулюють питання виправлення і ресоціалізації та згрупувати їх за спільними ознаками.