Щодо змісту понять «інформаційна зброя» та «інформаційний тероризм» – як джерел посягань на національну безпеку України - Колб, О.; Пирожик, О. (Вісник Пенітенціарної асоціації України, 2021)
У статті розглянуто питання, що стосуються застосування різноманітних інформаційних технологій при здійсненні посягань на основи національної безпеки України, та розроблені у зв’язку з цим науково обґрунтовані заходи, спрямовані на запобігання зазначеному суспільно-небезпечному явищу, з урахуванням існуючих на сьогодні потенційних та реальних загроз національним інтересам України.