Кримінальні правопорушення проти волі, честі та гідності особи: фундаментальне дослідження у кримінально-правовому та кримінологічному вимірі - Вознюк, А. (Вісник Пенітенціарної асоціації України, 2021)
Рец. на кн.: Андрушко А. В. Теоретико-прикладні засади запобігання та протидії злочинам проти волі, честі та гідності особи: монографія. Київ : Ваіте, 2020. 560 .