Про деякі особливості обов’язків установ банківської системи України, що стосуються засуджених до покарання у виді позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю - Колб, Р. (Вісник Пенітенціарної асоціації України, 2021)
У статті, на підставі результатів аналізу змісту визначених у законі обов’язків для установ банківської системи України, що стосуються засуджених до покарання у виді позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю, визначено їх особливості та проблеми реалізації на практиці, а також запропоновані науково обґрунтовані шляхи щодо їх вирішення по суті.