Ідеї, що правлять світом – Велика хартія вольностей - Кириченко, В. (Вісник Пенітенціарної асоціації України, 2020)
Досліджується проблема міфологізації видатної пам’ятки права – Magna Carta. Відзначаються особливості у сприйнятті цього документа в англо-саксонській та континентальній традиції.