Проблеми та шляхи оптимізації виконання адміністративного стягнення у виді суспільно корисних робіт - Яковець, І.; Лук’янченко, Є. (Вісник Пенітенціарної асоціації України, 2020)
У статті приділено увагу проблемам застосування адміністративного стягнення у виді суспільно корисних робіт, упровадженого для погашення наявної заборгованості зі сплати аліментів. Зокрема, розглянуто проблемні питання, що виникають під час організації виконання рішень суду. Окремо приділено увагу питанню щодо оптимізації провадження з виконання постанов суду про накладення суспільно корисних робіт. Запропоновано зміни до чинного законодавства для удосконалення виконання постанов у справах про адміністративні правопорушення.